VARGAS & LAGOLA

Efter Vargas & Lagola sista av sommarens få liveframträdanden –på Gröna Lunds stora scen i Stockholm och med två utsålda Cirkus, ett fullsatt framträdande på Way Out West och hyllade albumet ”Mount Alda” i ryggen är det med stor pepp som duon nu presenterar en Skandinavien-turné i höst och vinter, med ett besök på Sara Kulturhus – fredag 13 januari! Biljetter släpps till försäljning torsdag 1 september kl 10:00.

Efter Vargas & Lagola sista av sommarens få liveframträdanden –på Gröna Lunds stora scen i Stockholm och med två utsålda Cirkus, ett fullsatt framträdande på Way Out West och hyllade albumet ”Mount Alda” i ryggen är det med stor pepp som duon nu presenterar en Skandinavien-turné i höst och vinter, med ett besök på Sara Kulturhus – fredag 13 januari!
Biljetter släpps till försäljning torsdag 1 september kl 10:00.

17 nov -Köpenhamn, Vega
18 nov -Malmö, Moriska Paviljongen
19 nov -Lund, Mejeriet
24 nov -Oslo, Parkteatret
25 nov -Karlstad, Nöjesfabriken
26 nov -Göteborg, Pustervik
12 jan -Uppsala, Katalin
13 jan -Skellefteå, Sara Kulturhus (scen 1)
14 jan -Sundsvall, Quality Hotell

Med mer än åtta miljarder streams under bältet är Vincent Pontare och Salem Al Fakir två av Sveriges absolut mest framgångsrika låtskrivare och producenter. När de tar denna talang och kanaliserar den i sitt eget artistprojekt Vargas & Lagola är resultatet, som förväntat, helt fantastiskt. Alternativ pop, Americana, folk och psykedelia–allt ryms i det tillåtande universum de varsamt byggt. Uppklädda i extravaganta kläder och med halva ansiktena sminkade i vitt har Vargas & Lagola skapat en plattform där de gör musik för sig själva-för alla att njuta av. Den Grammis-vinnande duon släppte sitt andra, hyllade album ”Mount Alda” 2021. Genom att endast använda de instrument som fanns tillgängliga i studion lyckades de bibehålla den råa och organiska känslan i låtarna och på så sätt skapa ett verk som bubblade av liv. Med albumet och tidigare framgångar som ”Roads” och ”Selfish” i bagaget, är duon nu högaktuella med ett av deras sällsynta liveframträdanden, nu på torsdag på Gröna Lunds stora scen i Stockholm. I samband med detta kan man också presentera en stor Skandinavien-turné i höst. Duon har varit sparsmakade med konserter under sin långa karriär och detta blir Vargas & Lagolas första dedikerade headliner turné. Med Gröna Lund, vårens två utsålda Cirkus och ett fullsmockat framträdande på Way Out West i ryggen råder det ingen tvekan om att publiken längtat.

Plats

Sara Kulturhus Skellefteå

Datum

LÖRDAG 13 JANUARI

Fler evenemang

Rulla till toppen