ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0

Kungen av humor, Sveriges roligaste man Robert Gustafsson, kommer till Gävle Konserthus den 22/2 med uppföljaren till sin populära föreläsning. Missa inte – ”ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0”!

Kungen av humor, Sveriges roligaste man – ROBERT GUSTAFSSON kommer till Gävle den 22 feb 2023 med uppföljaren till sin populära föreläsning ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0. Möt Robert Gustafsson, fenomenet från Skövde som ständigt är högaktuell genom sina succéfyllda roller i olika Tv- och filmproduktioner. Ena dagen är han hundra år gammal för att nästa spela en hårdnackad kriminalkommissarie, en trotsig son i ”Morran & Tobias” eller på en flygande matta i rollen som Ture Sventon. På scenen spelar han just nu huvudrollen som kvinna i ”Tootsie”, en rollprestation som blivit hyllad till skyarna av en enig kritiker-kår.

”Hur gör karl’n – Ett skrattretande föredrag”
Många är de framgångsrika rollerna och de olika karaktärerna, och vi som är hans publik undrar kanske just det – Hur gör karl’n?! Det och mycket annat skall Robert berätta om och visuellt ge prov på, i denna humoristiska, inspirerande, fascinerande och underhållande föreläsning

Längd: CA 85 min, ingen paus.

• Arrangör: Artistkontoret
• Rullstolsplatser finns på parkett och kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900.
• Ledsagare går gratis men måste ha biljett.
• För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172908.
• Priset inkluderar 50,00 SEK i serviceavgifter

Plats

Gävle Konserthus - Gevaliasalen

Fler evenemang

Rulla till toppen