Robert Gustafsson Håller Låda 2.0

Kungen av humor, Sveriges roligaste man Robert Gustafsson, kommer till Örebro Konserthus den 8/3 med uppföljaren till sin populära föreläsning. Missa inte – ”ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0”!

Kungen av humor, Sveriges roligaste man – ROBERT GUSTAFSSON kommer till Örebro, den 8 mars 2023 med uppföljaren till sin populära föreläsning ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA 2.0. Möt Robert Gustafsson, fenomenet från Skövde som ständigt är högaktuell genom sina succéfyllda roller i olika Tv- och filmproduktioner. Ena dagen är han hundra år gammal för att nästa spela en hårdnackad kriminalkommissarie, en trotsig son i ”Morran & Tobias” eller på en flygande matta i rollen som Ture Sventon. På scenen spelar han just nu huvudrollen som kvinna i ”Tootsie”, en rollprestation som blivit hyllad till skyarna av en enig kritiker-kår.

”Hur gör karl’n – Ett skrattretande föredrag”
Många är de framgångsrika rollerna och de olika karaktärerna, och vi som är hans publik undrar kanske just det – Hur gör karl’n?! Det och mycket annat skall Robert berätta om och visuellt ge prov på, i denna humoristiska, inspirerande, fascinerande och underhållande föreläsning

Längd: CA 85 min, ingen paus.

• Arrangör: Artistkontoret
• Rullstolsplats: Bokas på telefon 0771 70 70 70
• Priset inkluderar 50,00 SEK i serviceavgifter

Plats

Örebro Konserthus

Fler evenemang

Rulla till toppen